Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 471
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 539
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10151
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2294
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10014
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 471
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 539
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10151
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2294
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10014
Składniki
Ugotować makaron z dodatkiem oleju. Pomidory w kostkę. Pieczarki w drobną kosteczkę. Cebulę posiekać. Czosnek przez praskę. Ser zetrzeć.
Na patelni przesmażyć na oleju cebulę z czosnkiem, potem dodać pieczarki i mięso mielone. Następnie dodać pomidory i dusić jeszcze 5 min. Przyprawić. Naczynie posmarować tłuszczem, ułożyć na spodzie makaron ( ja 2 płaty), część farszu i trochę sera i tak kolejno do wykorzystania składników. Na wierzchu kładę trochę farszu i posypuję większą ilością sera. Piec 30-40 min w 180 st. C.