Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 25968
Te bułeczki to poezja, rozpływają się w ustach. Robią się dosyć szybko, a sma...
Odsłon: 59
Ciasto śmietankowy puch to kolejna szybka propozycja na udany deser. Wilgotny...
Odsłon: 8943
Tania i łatwa w przygotowaniu potrawa. Nadaje się jako dodatek do każdego dan...
Odsłon: 278
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 25968
Te bułeczki to poezja, rozpływają się w ustach. Robią się dosyć szybko, a sma...
Odsłon: 59
Ciasto śmietankowy puch to kolejna szybka propozycja na udany deser. Wilgotny...
Odsłon: 8943
Tania i łatwa w przygotowaniu potrawa. Nadaje się jako dodatek do każdego dan...
Odsłon: 278
Składniki
Ugotować makaron z dodatkiem oleju. Pomidory w kostkę. Pieczarki w drobną kosteczkę. Cebulę posiekać. Czosnek przez praskę. Ser zetrzeć.
Na patelni przesmażyć na oleju cebulę z czosnkiem, potem dodać pieczarki i mięso mielone. Następnie dodać pomidory i dusić jeszcze 5 min. Przyprawić. Naczynie posmarować tłuszczem, ułożyć na spodzie makaron ( ja 2 płaty), część farszu i trochę sera i tak kolejno do wykorzystania składników. Na wierzchu kładę trochę farszu i posypuję większą ilością sera. Piec 30-40 min w 180 st. C.